Friday, January 26, 2007

ΟΟΟΟυυυυααααχχχχχ....

Ένα μεγάλο χασμουρητό... Δεν την παλεύω άλλο στο νετ... Τα έφτυσα! Πάω να ξαπλώσω. Αύριο δουλειά πάλι - πάνω που άρχισα τα Κουλουβάχατα, το εταιρικό δίκτυο τα χάλασε με το Gmail και το Blogger.Com για κάποιο λόγο. Ας ελπίσω προσωρινά γιατί αλλιώς ...

γκουντ νάιτ...

Epik.

ΥΓ: Δράττομαι της ευκαιρίας και παραθέτω τον ηθικό αυτουργό του παραπάνω χασμουρητού - ένα γρήγορο ζάπινγκ στα trash κανάλια της tv μου...

Extra 3
Μια ξανθιά με έναν αστρολογάνθρωπο εξακολουθούν να είναι χαρούμενοι. Αυτός πάνω από μια tft οθόνη (άραγε ρίχνει την πασιέντζα και λέει αυτά που λέει;) - αυτή καθιστή σε ένα σκαμπώ. Ρωτάνε τον κόσμο "Γιατί έχουν αυξηθεί τα διαζύγια τα τελευταί 10 χρόνια;"

Magic
Ο Ριβάλντο βαράει πέναλτι στον Σορεντίνο. Ο πορτιέρο της ΑΕΚ το πιάνει και ο κόσμος από τις ψηφιακές κερκίδες φωνάζει.

Κανάλι 9
Η καλύτερη ΤηλεΠαρέα κοστίζει μόνο 1,5 ευρώ το λεπτό. Τζάμπα πράμα! (μου θυμίζει ένα φίλο από το στρατό που λίγο πριν απολυθεί, φανερά προβληματισμένος για το επαγγελματικό του μέλλον, ήθελε να εγκαινιάσει την τηλεφωνική γραμμή "Τηλε-Παλιός"!!! Είχε και σλόγκαν... "Σε τρέχουν οι μεγαλύτερες σειρές; Είσαι το κωλόψαρο του λόχου; Έχει πήξει το μουνί σου στις αγγαρείες; Σου έχει τεντώσει το κορμάκι ο Λοχαγός; Πάρε τον Τηλε-Παλιό!")

Μακεδονία TV
Το Τελεμάρκετινγκ στα χειρότερά του. Air-o-Dry και ξερό ψωμί.

ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ
Μάλλον τους ξέφυγε... Το κανάλι της ορθοδοξίας παίζει ξένα video clip - πέτυχα της Μαντόνα το Papa don't preach!!! Τώρα έβαλε το La isla bonita - γούστο έχει να ακούσουμε και κανένα Just Like a Prayer.

ΑΘΗΝΑ TV
Βίντεο κλιπ (ελληνικά!). Ο Τσαλίκης ανάμεσα σε κάτι F-16 (αυτός πήγε φαντάρος ή πήρε τον ΤηλεΠαλιό;)

ΤηλεΦως
Ο Α. Λεβάντης μοιράζει "Υγεία Ευτυχία για Όλους Σήμερα". Η εκπομπή είναι σε επανάληψη, άρα ήταν για όλους χθες. Το έχασα το τρένο της ευτυχίας και της υγείας!

Κανάλι 10
Βίντεο κλιπ. Ένα λιβάδι και στη μέση ένα πιάνο. Ένας τύπος ξαπλωμένος πάνω του, ναι είναι ο Τσαλίκης! (σουξέ έχει σήμερα) Απόλυτα λογικό και ελληνικότατο σκηνικό, εε;

STV
Pink Floyd - The Wall... (κάνω διάλειμμα να το δω)

SMARΤ
Ο Θαλασσινός κάνει ποδήλατο και τραγουδά.

Ακαθόριστης συχνότητας και ονομασίας κανάλι
Τσόντα. Μια νεαρά 20-23 ετών εξακριβώνει δια της θωπείας ότι το στήθος της βρίσκεται στη θέση του και μετά μου γυρίζει την πλάτη, σκύβοντας. Τσ τσ τσ... τι αγένεια!!!

0-6
Ένα παιδάκι παίζει με τον γνωστό tv persona νάνο.

902 (ναι σύντροφοι κι αυτό στα trash συγκαταλέγεται!)
Ένας μελαχρινός εμπορεύεται ορθοπεδικά μαξιλάρια IDILKA. Ύπνος και Υγεία. (αν ήταν πλασιέ, θα ήταν ο Λιακόπουλος). Έξυπνο κόλπο πάντως - για να την βλέπει κάποιος τώρα αυτή τη διαφήμιση μάλλον αϋπνίες θα έχει. Από την κούραση μπορεί πολύ εύκολα να ρίξει το φταίξιμο στο μη-ορθοπεδικό μαξιλάρι του.

HIGH
"Είσαι αμαρτωλή..δεν σε θέλω πιαα.. είσαι αμαρτωλή... " Live από κάποια μπουζούκια. Έφυγα μάγκες!!!

1 comment:

Nikolia said...

kleise ton upologisti kai pigaine gia upno Epikoure!!!!