Wednesday, February 21, 2007

Οι τρίχες της Britney Spears...

[Αρχικά σκόπευα να βάλω την παπαρατσο-φωτογραφία της Britney Spears με κουρεμένο το κεφάλι. Εκ παραδρομής, το παραδέχομαι.]

OOOooopppssss... I cut it again!

Η Britney έκοψε τα μαλλιά της. Πολλοί από εσάς ίσως να το γνωρίζετε ήδη αυτό αφού πολλά ελληνικά κανάλια φιλοξένησαν την "είδηση" στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Καθαράς Δευτέρας. Κοιτάξτε τώρα την ειρωνεία...

Στην Ελλάδα έχουμε φρικάρει με την ιστορία του κ. Βαρθολομαίου. Είναι τουλάχιστον τραγική. Το 'θέμα' το έχουν ξεσκίσει τα κανάλια και, με τη βοήθεια ορισμένων φυλλάδων, πιάσανε τώρα στο στόμα τους την υπάλληλο του ΙΚΑ (δεν ξέρω όνομα - δεν παίζει ρόλο άλλωστε).

Το ίδιο δράμα, εκτός από τα προσωπικά της, ζει τώρα και η Britney Spears. Για λόγους που μάλλον μόνο η ίδια γνωρίζει, έκοψε τα μαλλιά της γουλί και μπήκε για μια μέρα σε μια κλινική 'επανένταξης', ότι κι αν σημαίνει αυτό. Την θέση των αδίστακτων αιμοβόρων δημοσιογράφων πήραν αυτή τη φορά οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου. Μάζεψαν τις τρίχες της Britney και, μαζί με τον Bic αναπτήρα της, το κουτάκι από τη Red Bull που έπινε και το πιαστράκι που χρησιμοποιούσε για να πιάνει τα μαλλιά της, πωλούν το ¨εμπόρευμα" σε δημοπρασία. Ελάχιστη τιμή $ 1.000.000!

Το bonus της υπόθεσης είναι το ίδιο το site που έφτιαξαν (αρχικά πήγαν να τα πουλήσουν όλα αυτά μέσω ebay αλλά τους το απαγόρευσαν χωρίς, από ότι λένε οι ίδιοι, δικαιολογία) το οποίο δίνεται σαν δώρο στον αγοραστή, μαζί με τα δικαιώματα του domain, για να χρησιμοποιηθούν αργότερα για publicity reasons.

Το σχόλιο μου είναι μονολεκτικό... ΑΗΔΙΑΣΑ!
Μέχρι πού θα φτάσει η εκμετάλλευση της προσωπικής ζωής;

8 comments:

keimgreek said...

αχ θα το ρίξω στα τζόκερ μήπως κερδίσω για να αγοράσω τα μαλλιά της μπρίτνεϊ. α'μ εξάιτιντ! και μετά θα τα εμφυτεύσω σ' εμένα που ως γνωστών "αραιώνω".

Epikouros said...

Χαχα.. θα μου δώσεις και μένα μια τρίχα να την κορνιζάρω, έτσι;

Nikolia said...

Ελπίζω η Britney να κάνει το "μπικίνι" της.. σπίτι της..

Epikouros said...

Χεχε... εκεί να δεις πόσα χρήματα θα ζητήσουν οι αποτριχωτές-κανίβαλοι!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ελεος...
Με τα πολλα drugs τετοιες μαλακιες κανει ο ανθρωπος...

itelli said...

Πιστεύω ότι υπάρχει προσωπική κ προσωπική ζωή. Όταν είσαι Britney, David, ή η Κυρά-Μαρίκα του Big Brother, είσαι celebrity. Δηλαδή αποποιείσαι μέρος της προσωπικής σου ζωής, κ μη μου πεις "ώπα" γιατί όταν τα παίρνεις για να βγεις στο οποιοδήποτε περιοδικό, για να σε μάθουν κ οι πέτρες, έτσι είναι. Συμφωνω ότι κ εκεί υπάρχουν όρια, αλλά αυτά τα θεωρώ πιο μεγάλα σε περιπτώσεις όπως του Βαρθολομαίου. Άνθρωποι σαν κ'αυτόν δεν κυνήγησαν την δημοσιότητα ούτε εκχώρησαν οι ίδιοι την προσωπική τους ζωή σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο για να τα τσεπώσουν.

Απο κει κ πέρα, o tempora, o mores...

Epikouros said...

@itelli

Έχεις δίκιο εν μέρει. Σίγουρα ο Britney είχε στόχο τη δημοσιότητα τόσα χρόνια. Είχε image makers, συμβούλους, ατζέντηδες, κόντρα-ατζέντηδες κλπ κλπ
Όμως όλα αυτά δεν θα έπρεπε να της αφαιρούν το δικαίωμα στην προσωπική της ζωή και είδικα όταν πρόκειται για προσωπικό πρόβλημα/δράμα.

Όμως η αιχμή μου ήταν κυρίως για την κομμώτρια που σε ένα μάτσο τρίχες πεταμένες στο πάτωμα είδε το παράθυρο προς το κέρδος (όπως κάνουν δηλαδή ορισμένοι δημοσιογράφοι με την περίπτωση του Βαρθολομαίου). Όπως είπα σε μια συνάδελφο στη δουλειά μου "Φανταστείτε τη στιγμή που, αφότου έφυγε η Britney από το κομμωτήριο, ένας από τους υπαλλήλους πήρε τη σκούπα και πήγε να καθαρίσει τις τρίχες από το πάτωμα. Και η κομμώτρια πιθανώς να αναφώνησε με αγωνία: ΣΤΑΣΟΥ! ΣΤΑΣΟΥ!"

Blondie said...

Καλά.. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερη και είχε πρωτοβγεί η Britney, είχα κολλήσει σε όλο το δωμάτιό μου αφίσες της! Τέτοιο κόλλημα!!! Αλλά τότε έδειχνε καλή! Τώρα με αυτά που κάνει, μάλλον έχει ξεφύγει λιγάααααααααααακι...!